Referencer

Firmaordninger:

-OTD Packing Service

- Bogø kostskole

I snart 10 år har ledelse og medarbejdere hos OTD Packing Service nydt godt af Tinas kompetente og velgørende massage. Hendes professionelle og indlevende indstilling til hver af os er højt skattet og uundværlig i en stressende hverdag.

                        Yvonne Danielsen

                         HR ansvarlig

Jeg har gået til massage hos Bettina  i nogle år og vil ikke kunne undvære det for noget. Hun er super dygtig og det betyder, at jeg kan få både arbejdsliv og fritid til at fungere. Samtidig får vi vendt livets små og store udfordringer og glæder. Jeg kan altid spørger om et godt råd både relateret til det alternative eller bare gamle husråd.

Så er hun et meget positivt menneske, som ikke ser begrænsninger, hun har tit sagt: Det kan du sagtens. Jeg bliver bare så glad. Jeg kan varmt anbefale Bettina.

                                     Dorte Petersen

Jeg har været til zoneterapi behandling hos Tina i efterhånden mange år.

Jeg har alvorlige helbredsproblemer og er igennem årene blevet SÅ godt hjulpet hos Tina.

Men jeg tror det der har betydet allermest er, at jeg, hver eneste gang  jeg har været til behandling, er blevet mødt med accept og omsorg, så jeg altid er gået ud af døren lettere og gladere,  mere samlet og hel.

Jeg har nu også prøvet at være i opstillingsterapi. Det har været  spændende og overraskende virkningsfuldt på to problemstillinger jeg havde. Så det vil jeg helt sikkert fortsætte med.

For mig er Tina en professionel og meget ansvarlig og dygtig behandler, men også en ægte healer.

               

                   Pia Springborg Ribers

Jeg er kommet hos Tina igennem mange år og har altid været meget tilfreds med behandlingerne tilsat en god kemi og empati for mig, klienten.

Behandlingen har været en kombination af massage og zoneterapi, hvilket har været fantastisk, samt velvære for krop og sjæl.                     

                                 Lisbeth Møller


Et stille siddende arbejde, hvor største delen af arbejdsopgaverne foregår foran en computer har medført muskulære spændinger og periodevis smerter i nakke, skulder og arme. Jeg har derfor i en årrække jævnligt fået fysiurgisk massage for at lindre og forebygge disse gener.

Det har dog været svært at komme helt i bund idet spændingerne har hobet sig op igen mellem behandlingerne. Efter blot to behandlinger med det infrarøde varme tæppe var der en klar forbedring på mine muskelspændinger. Jeg følte en helt anderledes lethed i skulder og nakke samt oplevede at få mere energi og et bedre humør. Jeg har i alt modtaget 6 infrarøde varme behandlinger, behandlinger der har medført at jeg nu oplever langt bedre udbytte af den fysiurgiske massage.

Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale andre med lignede symptomer at prøve det infrarøde varmetæppe. Selvom det nu er 4 uger siden jeg sidste gang fik infrarød varme behandling, oplever jeg fortsat effekt heraf og så gør det jo ikke noget at sidegevinsten har været 28,5 cm mindre fordelt på i alt 8 forskellige krops mål, hvoraf den største effekt har været på livvidden der er mindsket med 7 cm 


                                                Trille Christensen

Jeg har prøvet systemisk opstilling to gange hos Tina, og begge gange har

været forbløffende, overraskende og

meget givende. Det er så svært at forklare hvad der sker, men kroppen har vist

vejen og sendt mig på en rejse rundt i

både følelser, tanker og handlingsmønstre, hvor det bagefter har stået meget klart

for mig, hvordan forskellige mennesker og oplevelser har påvirket mig, og denne klarhed har givet mig en indre styrke til at finde mit eget jeg frem og handle efter det.

Jeg kan klart anbefale denne metode

til hjælp i alle livets forhold, store som

små udfordringer kan finde sin løsning

her.

                               Karina Haslund

                   

For 15 år siden, fødte jeg mit 2. barn,

jeg døjede med voldsom bækkenløsning

i graviditeten, og efterfølgende ville det ikke gå i sig selv. Jeg fik anbefalet Tina som massør og zoneterapeut, hvilket jeg aldrig har fortrudt, blot efter nogle få behandlinger var der kæmpe fremskridt i mit bækken, og det hele var  100% på plads efter kort tid. Jeg besluttede at fortsætte med at give mig selv den gave,

at får massage og zoneterapi, en gang

om måneden, det er den fedeste gave

man kan give sig selv, og jeg vil ikke undvære det for noget.

                   

                                        Jonna Andersen

Lykken er…..

At komme ned til Bettina, efter en lang arbejdsdag, og få æltet og masseret alt det væk, som trækker, hiver og slider i muskler og sener, så blodet igen kan strømme frit og følelsen af lethed kan indfinde sig. Bettinas meget dybdegående og omhyggelige massage har for mit vedkommende været suppleret af zoneterapi, da denne helhed giver tydelig mening og god energi til hele kroppen, hvilket også helt klart har været en medvirkende årsag til, at jeg d.d stadig er medicinfri med, en ellers til tider drillende Collitis Ulcerosa.  Specielt zoneterapien har haft en helt tydelig forebyggende effekt og bestyrkelse af mit immunforsvar, men også virket som lindring af symptomer ved ”udbrud”.

Professionalisme kombineret med humor og omsorg, samt evnen og lysten til, at erhverve ny viden, er klart spids kompetencer her.

Hermed de aller varmeste anbefalinger fra en dybt afhængig og MEGET tilfreds kunde…. 

 

                       Camilla Schiøler Linck

                               Klinikassistent


Er en af dem der har fået mange skader gennem et meget aktivt liv og stadig får dem, og har en del skruer i kroppen.

At få zoneterapi og fysiurgisk massage på den måde Tina giver den er GULD værd og udover nydelsen af  "breaks"  i et hurtigt arbejdsliv, så kan jeg kun anbefale dem der lever et hurtigt liv og ønsker det uden at få stress.... at prøve en behandling..... Do it......!

                         

                                          Ole Eskling

Behandlingerne med det infarøde tæppe (eller soveposen som det kaldes her hjemme) er blevet en vigtig del min behandling for blandt andet lavt stofskifte, maveproblemer samt vægttab.


Efter i flere år at have kæmpet med for lavt stofskifte, stor vægtøgning, ondt i led (kroppen), inflammation, voldsom træthed og smerter i maven -

En tilstand som efterhånden var blevet kronisk, og  uoverskuelig at opretholde "en normal hverdag" med arbejde, et socialt liv osv.

Jeg havde prøvet flere forskellige behandlinger, både via hospital men også mere alternative.

Og gennem 4 måneder fulgt en meget skrap fødevarer kur, som fjernede mavesmerterne, men hvor jeg ikke tabte så meget som et gram.

Men intet at dette forberede ikke min "tilstand"


Derfor var min optimisme ikke stor, første gang jeg lagde mig under tæppet.

Men allerede efter  første behandling havde jeg tabt flere centimeter i talje og hofte, og jeg følte en lethed og med mere energi.

Den efterfølgende dag, røg jeg ned i "et hul" med smerter i kroppen, hovedpine og træthed. Jeg drak litervis af vand, og kom ovenpå igen.

De efterfølgende uger fik jeg to behandlinger om ugen (ialt seks behandlinger) og forandringerne lod ikke vente på sig.

Jeg tabte mange centimeter og over 10 kilo, endelig efter 5 måneder på kur begyndte jeg også at tabe mig!


Siden jeg er begyndt disse behandlinger, er også min almene tilstand blevet mærkbart forbedret,-

Jeg oplevede at få energi igen, bedre humør, følte en lethed og ingen smerter, og fik mange komplimenter fra folk som kunne se en forandring.

Jeg er fortsat med to behandlinger om måneden, hvilket jeg ser frem til hver gang, og jeg har tænkt mig at fortsætte med.


                                               Charlotte Wiegand